Kauden vaihtuvat menut ryhmille Backbyn kartanoravintolassa
Kausimenut ovat suunniteltu kauden vaihtuvien sesonkien mukaan kauden parhaista raaka-aineista. Backbyn keittiömestarin taidonnäytteitä kannattaa tulla maistelemaan kauempaankin ja yhdistää tarkoin valikoidut viinit upeaan makuelämykseen.
Kausimenut vain ennakkotilauksella vähintään 6 henkilön seurueelle. Yhteinen menuvalinta koko seurueelle.
Talvimenu (voimassa 1.12.2021-28.2.2022)
Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa, pähkinöityä voita ja
saaristolaisleipäkrutonkeja
Pääruoka
Paistettua kuhafileetä, perunafondant,
porkkanapyreetä, voi-viinikastiketta ja tilliöljyä
tai
Paistettua ankanrintaa, timjamilla maustettu perunafondant,
palsternakkapyreetä, karpalogeeliä ja punaviinikastiketta
Jälkiruoka
Leipäjuustoa, marmorisuklaata ja kuumaa lakkakastiketta
Kahvi/tee
54€
Vegaaninen Talvimenu
Maa-artisokkakeittoa, maalaisleipäkrutonkeja ja timjamivaahtoa
Seesaminsiemenillä kuorrutettua rapeaa tofua,
kukkakaalipyreetä, paahdettua porkkanaa, varsiparsakaalia, yrttiöljyä ja tryffelikastiketta
Puolukkaohukainen, vaniljajäätelöä ja lakkakastiketta
Kahvi /tee
54€
Kevätmenu (1.3.-31.5.)
Alkuruoka
Parsakeittoa valkoisesta parsasta,
parsavaahtoa ja ketunleipiä
Pääruoka
Paistettua päivän kalaa, vihreää parsaa
mustajuuripyreetä, kampasimpukkaa, rapukastiketta ja tilliöljyä
tai
Timjamivoissa paistettua merilapin karitsanfileetä,
korvasieni-tattaririsottoa, fermentoitua punasipulia,
vihreää parsaa ja punaviinikastiketta
Jälkiruoka
Liekitettyä raparperia, nokkos-tuile,
wanhan ajan vaniljajäätelöä
ja kuusenkerkkäsiirappia
Kahvi / tee
56€ / hlö
Vegaaninen menuvaihtoehto
Palsternakkasosekeittoa ja maalaisleipäkrutonkeja
Parsarisottoa, pariloitua tofua, rapeaa fenkolia,
puolikuivattuja kirsikkatomaatteja ja kurkun kukintoja V
egaanista jäätelöä ja raparperikompottia
Menu saatavilla ennakkotilauksesta vähintään 4 hengen seurueille.
Pyydämme ilmoittamaan valintanne pääruoan sekä vegaanisen menun osalta ennakkoon.
Kesämenu
Alkuruoka
Lohipastramia, sitruunakreemiä, pikkelöityä fenkolia, saaristolaisleipä-crumblea ja tilliöljyä
tai
Riimihärkää, timjamikreemiä, pikkelöityä fenkolia, saaristolaisleipä-crumblea ja tryffelikastiketta
Pääruokavaihtoehdot
Paistettua siikaa, tillillä maustettua varhaisperunaa, naattiporkkanaa, grillattua varhaiskaalia ja kanttarellikastiketta
tai
Pariloitua rotukarjanaudan ulkofileetä, palsternakkapyreetä, grillattua varhaiskaalia, naattiporkkanaa ja yrtti-valkosipulikastiketta
Jälkiruoka
Raparperi-mansikkakakkua ja wanhan ajan vaniljajäätelöä
Kahvi / Tee
Vegaaninen menuvaihtoehto
Paahdettua kukkakaalia, rapeaa tofua ja tryffelikastiketta
Kanttarellirisottoa, grillattua varhaiskaalia, rapeaa fenkolia, naattiporkkanaa ja yrttiöljyä
Vegaanista jäätelöä ja raparperikompottia
Kahvi / Tee
Syysmenu
Alkuruoka
Samettista rapukeittoa ja tillivaahtoa
Pääruokavaihtoehdot
Pariloitua karitsan ulkofileetä, juurespaistosta, rapeaa lehtikaalia ja punaviinikastiketta
tai
Paistettua kuhafileetä, juurespaistosta, rapeaa lehtikaalia ja herkkutattikastiketta
Jälkiruoka
Omenapiirakkaa, kuusijäätelöä ja paahdettua valkosuklaata
Kahvi tai tee
Vegaaninen syysmenu
Samettista maa-artisokkakeittoa ja yrttiöljyä
Herkkutattirisottoa ja pariloitua luomutofua
paahdettua porkkanaa, rucolan versoja
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta