Kauden vaihtuvat menut ryhmille Backbyn kartanoravintolassa
Kausimenut ovat suunniteltu kauden vaihtuvien sesonkien mukaan kauden parhaista raaka-aineista. Backbyn keittiömestarin taidonnäytteitä kannattaa tulla maistelemaan kauempaankin ja yhdistää tarkoin valikoidut viinit upeaan makuelämykseen.
Kausimenut vain ennakkotilauksella vähintään 6 henkilön seurueelle. Yhteinen menuvalinta koko seurueelle.
Syysmenu 1.9.-30.11.2023
Alkuruoka
Myskikurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja rosmariinivaahtoa
Pääruokavaihtoehdot
Pariloitua karitsan ulkofileetä, herkkutattipyreetä, paahdettua ruusukaalia, ja tummaa karpalokastiketta
tai
Paistettua kuhafileetä, Porkkanapyreetä,
sitruunalla maustettua pinaattikiinankaalia, voi-viinikastiketta ja tilli öljyä
Jälkiruoka
Omenamurupiirakkaa, kuusijäätelöä ja puolukkasiirappia
Kahvi tai tee
Vegaaninen syysmenu
Samettista maa-artisokkakeittoa ja yrtti öljyä
Herkkutattirisottoa ja pariloitua luomutofua paahdettua porkkanaa, rucolan versoja
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta
62 € / henkilö
Talvimenu 1.12.2023-28.2.2024
Alkuruoka
Maa-artisokkakeittoa, ruskistettua voita ja saaristolaisleipäkrutonkeja
Pääruoka
Paistettua kuhafileetä, perunafondant, porkkanapyreetä, voi-viinikastiketta ja tilliöljyä
tai
Karitsan ulkofileetä, timjamilla maustettu perunafondant, palsternakkapyreetä, paahdettua porkkanaa ja tummaa karpalokastiketta
Jälkiruoka
Rosmariinilla maustettu creme brulee
Kahvi/tee 64 €
Vegaaninen talvimenu
Maa-artisokkakeittoa, maalaisleipäkrutonkeja ja timjamivaahtoa
Seesaminsiemenillä kuorrutettua rapeaa tofua, palsternakkapyreetä, paahdettua porkkanaa, yrttiöljyä ja tryffelikastiketta
Kookos pannacotta ja rosmariinikastiketta
Kahvi /tee
64 €/henkilö