Avoinna perjantaisin klo 17.00 - 21 sekä lauantaisin klo 17.00 - 22.00, tilaukset keittiöön 30 min ennen sulkemista.
Kokemisen arvoinen makuelämys kauniissa kartanomiljöössä laadukkaan ruoan parissa!
Maa-artisokkakeittoa
pähkinöityä voita
Valkosipuli-roquefortvoilla kuorrutetut etanat
paahdettua maalaisleipää
Pariloitua broileria ja punaviinikastiketta
palsternakkapyreetä, varsiparsakaalia ja naattiporkkanaa
Paistettua kirjolohifileetä ja voi-viinikastiketta
peruna-tillikakku, varsiparsakaalia ja naattiporkkanaa
Punajuuririsottoa ja paistettua vuohenjuustoa
pähkinöityä voita ja parmesanjuustoa
Pariloitua rotukarjanaudan entrecote (200g) ja punaviinimaustevoita
valkosipuliperunaa, varsiparsakaalia ja porkkanaa
Kartanon suklaakakkua ja wanhan ajan vaniljajäätelöä
Sorbettia, kauden maku
Kausittain vaihtuva maku
Kahvi tai haudutettu tee
Jauhelihakastiketta ja spaghettia
Rapeita broilerinfileepaloja ja kartanon maalaisranskalaisia
majoneesia ja ketsuppia
Vanhanajan vaniljajäätelöä ja mansikoita
Muina aikoina ennakkotilauksesta ryhmille. Poikkeusaikataulut mahdollisia.
Tilaukset keittiöön viimeistään puoli tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.