• Golf

Juhlatilat

Backbyn Kartanon juhlatilat Espoossa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlien järjestämiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii että kaikki juhlien yksityiskohdat toimivat moitteettomasti.

Backbyn kartanoalueella on useita erikokoisia juhlatiloja ja yhdistämällä useamman tilan isommatkin juhlat onnistuvat. Pienimmät tilat soveltuvat alle kymmenen hengen juhlatiloiksi ja upea historiaa huokuva kartanon alakerta muokkautuu jopa 200 hengen juhlatilaksi. Juhlatiloihin mahdollisuus saada nykyaikaiset audiojärjestelmät tunnelman takaamiseksi.

Aivan kartanon puutarhan läheisyydessä on ympäri vuoden käytössä oleva tunnelmallinen kota rennompien juhlien viettoon. Kodassa voi viettää juhlia tulen äärellä perinteiseen suomalaiseen tapaan.

Uusi Sali

Uusi Sali

Tässä tilavassa salissa voi viettää juhlahetkiä ja nauttia herraskaisia aterioita. Nimestään huolimatta Uudessa Salissa on todellista vanhan ajan kartanotunnelmaa. Pöytäryhmät soveltuvat erinomaisesti muun muassa hääseurueelle.

Vilpola

Vilpola

Kartanon Vilpola on valoisa tila, josta aukeaa levollinen maisema kartanopuistoon. Tässä tilassa on helppo hengittää ja antaa ajatuksen lentää. 

Pianosali

Pianosali

Pianosali tarjoaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden musiikilla tunnelmointiin juhlissa tai muissa tilaisuuksissa. Salissa on kolme erillistä pöytäryhmää.

Kirjasto

Kirjasto

Kartanon kirjasto on kabinetti, joka henkii arvokkuutta ja sopii sekä juhlien viettoon että kokoustilaksi.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: (ma-la klo 7.30 – 21.00 su klo 7.30 – 12.00)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti