• Tilaisuudet

Ikimuistoinen juhla kartanomiljöössä

Historiallinen kartanomiljöö luonnon helmassa tarjoaa upeat puitteet viettää pieniä ja suuria juhlia kaikkina vuodenaikoina. Backbyn tunnelmalliset salit sekä ravintola- ja majoituspalvelut mahdollistavat onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Hotellimme tarjoaa viihtyisää majoitusta oheispalveluineen suurillekin juhlaseurueille.

Sijaitsemme idyllisessä maalaismaisemassa, vain 20 minuutin päästä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Juhlanne on meille tärkeä!

Lisätiedot ja varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 8871 9252

Uusi Sali

Uusi Sali

Tässä tilavassa salissa voi viettää juhlahetkiä ja nauttia herraskaisia aterioita. Nimestään huolimatta Uudessa Salissa on todellista vanhan ajan kartanotunnelmaa. Pöytäryhmät soveltuvat erinomaisesti muun muassa hääseurueelle.

Vilpola

Vilpola

Kartanon Vilpola on valoisa tila upealla näköalalla kartanon puutarhaan vuoden ajasta riippumatta. Nimestään huolimatta, tila on lämmin ympäri vuoden ja kesän kuumimpina päivinä tilaa viilentää ilmalämpöpumppu.

Salonki

Salonki

Salonki on valoisa juhlatila jossa Kartanon tunnelma huokuu. Tila soveltuu hyvin pieniin juhliin ja tilaan on esteetön pääsy.

Kirjasto

Kirjasto

Kartanon kirjasto on kabinetti, joka henkii arvokkuutta ja sopii sekä juhlien viettoon että kokoustilaksi.

Freymann Sali

Freymann Sali

Freymann Sali on kartanon yläkerrassa oleva upea ja valoisa, tyylikkäästi remontoitu juhlatila joka soveltuu moneen juhlaan. Upea näkymä puutarhaan ympäri vuoden ja kesäaikaan iso koko kartanon levyinen parveke käytettävissä. Ilmalämpöpumppu viilentää tilan kesäkuukausina.

Vaunuvaja

Vaunuvaja

Väinö Vähäkallion suunnittelema satavuotias Vaunuvaja on kunnostettu juhlatilaksi kesällä 2021. Rakennus toimi aikanaan hevosvaunujen säilytyspaikkana Kartanon ollessa ratsutila. Tila soveltuu loistavasti kevään, kesän ja alkusyksyn juhliin. Tilan tunnelma luo juhlasta ikimuistoiset!

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 212.00, su klo 7:30 - 21:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti