• Vastuullisus

Vastuullisuus

Backbyn Kartano uskoo vahvasti vastuulliseen toimintaan ja ympäristötyöhön. Pyrimme jatkuvasti kehittämään käytäntöjämme ja löytämään tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme sekä edistää kestävää kehitystä. 

Backbyn Kartano on saanut Green Key -sertifikaatin tunnustuksena sitoutumisestaan kestävään matkailuun ja ympäristövastuuseen. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka myönnetään majoitus- ja ravitsemusalan yrityksille, jotka täyttävät tiukat kestävyyteen liittyvät kriteerit.

Green Key -sertifikaatti symboloi sitoutumistamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja kestävään kehitykseen.

Tässä on muutamia tapoja, joilla toteutamme vastuullisuutta Backbyn Kartanossa:

  • Ympäristöystävälliset käytännöt: Käytämme kestävän kehityksen periaatteita kaikissa toimissamme. Kiinnitämme erityistä huomiota energiatehokkuuteen, jätehuoltoon ja vedenkulutuksen vähentämiseen. 
  • Luonnon monimuotoisuuden tukeminen: Backbyn Kartano sijaitsee upeassa ympäristössä, ja haluamme säilyttää alueen luonnon monimuotoisuuden. Tarjoamme vierailijoille mahdollisuuden tutustua luontoon ja oppia sen arvosta.
  • Vieraanvaraisuus ja eettiset käytännöt: Backbyn Kartanossa panostamme korkeatasoiseen vieraanvaraisuuteen ja palveluun. Kannustamme henkilökuntaamme noudattamaan eettisiä ohjeita ja arvoja, kunnioittamaan asiakkaitamme ja ympäristöä. Haluamme tarjota vieraillemme mieleenpainuvan ja vastuullisen kokemuksen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten toteutamme vastuullisuutta Backbyn Kartanossa. Sitoudumme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme ympäristöystävällisemmäksi ja vastuullisemmaksi. Pyrimme inspiroimaan muita toimimaan samalla tavalla ja vaikuttamaan positiivisesti ympäröivään maailmaan.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 21.00, su klo 7:30 - 12:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti