• Hemmottelu

Kauneus- ja hemmotteluhoidot

Anna itsellesi aikaa ja tule nauttimaan Backbyn hemmotteluhoitoihin. Saat nauttia eri hoitojen rentouttavasta ja virkistävästä olotilasta vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Varaa aika tästä

Tutustu palveluihin

60 min 69 €

Supermarjojen elinvoimaa ihollesi

Hoitohetki sisältää alkupuhdistuksen, ihon hoitotarpeen analyysin, puhdistavan kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan sekä ihotyypin mukaisen naamion. Hoitotuotteiden vaikuttavina aineina ovat suomalaisen luonnon supermarjat: vadelma, herukka, tyrni tai karpalo, oman ihotyyppisi mukaan.

60 / 90 min 79 / 99 €

Puhdistava kasvohoito epäpuhtaalle iholle

Hoidossa käytetään laadukkaita ja tehokkaita, kotimaiseen tutkimukseen nojaavan Ekopharman karpalosarjan tuotteita, jotka on tehty nimenomaan epäpuhtaan ihon hoitoon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, puhdistavan ja tehokkaan timanttikuorinnan tai raekuorinnan tai ultraäänipuhdistuksen, tarpeen vaatiessa tehdään myös mekaaninen puhdistus, puhdistava ja rauhoittava tehonaamio, seerumi ja hoitovoide. Naamion vaikutusaikana tehdään ihana rentouttava päänahan hieronta.

Jos ihosi on isomman puhdistuksen tarpeessa, tai haluat vaikkapa pidemmän rentouttavan hieronnan, suosittelemme varaamaan pidemmän, 90 minuutin ajan.

60 /90 min 79/99 €

Atooppisen ihon kosteuttava ”kesäinen sade” kasvohoito

Kosmetologimme arvioi ihosi tämänhetkisen kunnon ja hoitotarpeen ja suunnittelee hoitokokonaisuuden juuri sinun ihosi tarpeiden perusteella. Hoito toteutetaan kotimaisen huippulaadukkaan Ekopharman kosteuttavilla erikoistuotteilla. Hoitohetki sisältää myös ihanan rentouttavan päänahan hieronnan.

Mikäli haluat pidemmän, rentouttavan hieronnan, voit varata 90 minuutin ajan.

60 / 90 min 79/99€

Anti age tyrni-kasvohoito

Kokeneemman ihon elvyttävä, virkistävä ja uudistava kasvohoito. Kosmetologimme tekee ihon kunnon ja hoitotarpeen arvioinnin sekä suunnittelee juuri sinun ihollesi sopivan kokonaisuuden. Hoito toteutetaan kotimaisen Ekopharman tyrnisarjan laadukkailla tuotteilla. Hoito voi sisältää tehokkaita laitekäsittelyjä tai olla hellävaraisempikin, riippuen ihosi hoitotarpeesta sekä omista toiveistasi.

Mikäli haluat pidemmän, rentouttavan hieronnan, voit varata 90 minuutin ajan.

50/90 min 65/85 €

Nuoren 10-16 -vuotiaan puhdistava kasvohoito

Hoito käy hyvin myös nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi. Kosmetologimme tekee ihon kunnon ja hoitotarpeen analyysin. Hoito voi sisältää kivuttomia laitehoitoja ja hellävaraista mekaanista puhdistusta tai vaan jotain niistä. Hoito toteutetaan nuorta kuunnellen ja tavoitteena on tehdä hänelle käynnistä mukava kokemus. Hoidon aikana keskustellaan yleisesti ihon hoidosta ja annetaan vinkkejä jatkohoitoon kotona. Parhaat tulokset epäpuhtaan nuoren ihonhoidossa saadaan sarjahoidolla, vaikkapa käynti kerran kuukaudessa tai joka toinen kuukausi. Näin kotihoito helpottuu, kun ammattilainen seuraa ihon kuntoa ja neuvoo säännöllisesti. Kosmetologimme voi myös auttaa oikeiden hoitotuotteiden valinnassa.

Mikäli iho on kovasti epäpuhdas, voit varata pidemmän ajan, niin saadaan iho puhdistettua tehokkaammin.

60 min 79 €

Timanttihiontahoito

Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava laitehoito. Sen avulla vaikutetaan erilaisiin ihon ongelmiin: epäpuhtauksiin, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintakuivuuteen, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin.

Hoito toteutetaan laitteella, jossa on erilaisia timanttihoitopäitä sekä säädettävä alipaineimu. Näitä vaihtelemalla voidaan hoidon voimakkuutta säädellä juuri sinun ihon vaatimusten mukaiseksi. Käsittelyllä poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu, ihon aineenvaihdunta ja verenkierto aktivoituvat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen suositellaan kotihoitoon kosteuttavia tuotteita. Käsittelyn jälkeen iholle levitetään rauhoittava ja kosteuttava seerumi, naamio sekä hoitovoide.

Parhaimmat tulokset saadaan aikaan sarjahoidolla esim. 3-6 kertaa 1-2 viikon välein mutta jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihoa näkyvästi.

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä muutenkaan hikoilua. Tämä kannattaa ottaa huomioon, mikäli olet hotelliasiakkaanamme. Myös auringonottoa on välteltävä viikon verran tai vähintään suojakerroin 50 pitää olla käytössä käsitellyllä alueella. Jos sinulle on tehty voimakkaita kemiallisia kuorintoja viime aikoina, tulisi timanttihiontakäsittelyä siirtää muutamalla viikolla.

Mikäli sinulla on meneillään ihoon vaikuttava lääkitys tai hoitoalueella on aktiivista tulehdusta, ei timanttihiontaa voida tehdä.

60 min 79 €

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänellä tehty hoito on tehokas mutta hellävarainen, sillä syväpuhdistetaan sekä kuoritaan ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Muutaman päivän hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistumista. Hoito sopii myös ruusufinnistä kärsivälle iholle sen hellävaraisuuden takia.

Hoidossa ihosi käydään huolellisesti puhdistaen läpi 1-2 kertaan tarpeesta riippuen. Hoito sisältää myös kasvojen rentouttavan hieronnan.

Ultraääntä käytetään myös hoitoaineiden imeyttämisessä. Ultraääni tavallaan työntää tehoaineet ihon sisään. Hoidon jälkeen onkin tärkeää, että samana päivänä vältetään saunomista ja muuta hikoilua, niin imeytetyt tehoaineet saavat rauhassa vaikuttaa syvällä ihossa.

Mikäli ihollasi on pahanlaatuisia muutoksia, tulehduksia, syöpä tai sinulla on sydämentahdistin, tätä hoitoa ei voida tehdä.

90 min 110,00 €

Kartanon kaunotar

Kasvojen ja vartalon täydellinen hoitoelämys luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Koko kehoa rentouttava ja mieltä virkistävä nautinnollinen kokonaisuus. Hoito sisältää vartalon hieronnan luomumarjaöljyillä jaloille, selälle, hartioille ja käsille sekä virkistävän ihotyyppisi mukaisen kasvohoidon sekä kasvojen hieronnan.

90 min 110 €

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus saa omat ripsesi näyttämään pidemmiltä ja katse avautuu mutta niitä ei tarvitse taivutella aina meikkauksen yhteydessä. Riittää, että harjaat ripsesi joka päivä, niin taivutus kestää viikkoja. Mitä pidemmät omat ripsesi ovat, sitä näyttävämpi lopputulos on. Käsittelyyn sisältyy yläripsien kestovärjäys. Taivutus on aina yksilöllinen, riippuen ripsien paksuudesta, niiden kunnosta ja pituudesta. Kosmetologi arvioi ripsiesi kunnon ja määrittää sopivan vaikutusajan. Tämän hetken hitti nyt myös Backbylla.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei tulisi kastella noin 24 tuntiin.
Mikäli luomesi ovat todella raskaat, ei tätä käsittelyä suositella.

90 min 82 €

Ripsien kestotaivutus, kulmien muotoilu ja kestovärjäys

Ripsien kestotaivutuksen ja yläripsien kestovärjäyksen lisäksi saat ammattilaisen tekemän kulmien muotoilun ja kestovärjäyksen. Huolitellut kulmat tuovat väriä ja pirteyttä kasvoille. Ihanan huoliteltu ja helppohoitoinen kokonaisuus viikoiksi.

60 min 65,00 €

Kulmien laminointi

Kulmien laminointi on käsittely, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut viikoiksi. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineilla, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Laminoinnilla saadaan kulmakarvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmi n paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvasi pysyvät pitkään huoliteltuina ja näyttävinä sekä niiden käsittely kotona on paljon helpompaa.

Käsittelyn jälkeen tulisi kotona käyttää päivittäin kulmiin hoitavaa ripsi-/kulmaseerumia. Hoitolastamme saat laadukkaan BTB13-seerumin hoidon yhteydessä 10% alennuksella. Samaa seerumia voit käyttää myös ripsiin, jotka kasvavat tuotteen avulla nopeammin ja ovat parempikuntoiset. Käsittelyn jälkeen kulmia ei tule kastella 24 tuntiin.

60 – 90 min 80 €

Klassiset ripsipidennykset

Klassiset pidennykset ovat luonnolliset, hieman omia ripsiä pidemmät ja tuuheammat. Jos haluat vähän vahvistaa ripsiäsi ja säästää aikaa meikkaamisessa, klassikot ovat sinulle hyvä valinta.

Ripsikuituja on monia eri pituuksia ja kaarevuuksia. Ne valitaan ammattilaisen kanssa sen mukaan, miten paljon pidemmät ripset haluat.

Ripsikuidut liimataan erikoisliimalla omiin ripsiin. Kun ammattilainen tekee pidennykset, eivät ne vahingoita omia ripsiä.

Voit laittaa pidennykset vaikka tulevia juhlia varten tai sitten ihan pidemmäksi aikaa arkea helpottamaan.

90 – 120 min 120 €

Volyymiripset

Volyymiripsipidennykset liimataan myös omiin ripsiin mutta jokaiseen omaan ripseen lisätään ”kuituviuhka”, jossa on monta kuitua samassa. Näin ripsistä tulee todella tuuheat. Pituuden ja kaarevuuden voitte valita ammattilaisen kanssa yhdessä.

Tämän käsittelyn jälkeen eron huomaa selvästi. Ripsistä tulee upeat!

Ripsipidennysten huollot

Mikäli haluat pitää pidennykset pidempään, tulee niitä käydä huollattamassa noin 4 viikon välein.
Huollossa tarkastetaan kuitujen kunto ja pysyvyys sekä liimataan tarvittaessa uusia kuituja. Joka neljäs huolto puoleen hintaan.

Klassisten pidennysten huolto  60 minuuttia 60,00 €

Volyymiripsien huolto  90 minuuttia 75,00 €

Ripsien poisto  15 minuuttia 35,00 €

Ripsiasiakkaille muut kosmetologiset hoidot ja tuotteet -10%.

60 min 75,00 €

Pikaloma keholle ja mielelle - aromaattinen vartalon hieronta

Aromaattiset hoitoöljyt valitaan sinun tarpeiden mukaan. Kevyillä, rentouttavilla hierontaotteilla tehtävä hoitoelämys virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, lievittää kiputiloja ja lihasjännitystä, vilkastuttaa nestekiertoa sekä puhdistaa kehoa. Aromaterapiahoito rentouttaa ja vie mielen pois arjen kiireistä.

60 min 85 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä basalttikiviä ja lämmintä öljyä. Hieronta on syvärentouttavaa, se tehostaa aineenvaihduntaa sekä lymfa- ja verenkiertoa. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5 000 vuotta.

30 min 40 €

Intialainen päähieronta

Rentouttava hieronta hartioille, olkavarsille, niskalle ja hiuspohjalle. Lisäksi korvien painelukäsittely. Hoito sopii erinomaisesti myös stressaantuneelle tai niska-hartiaseudun jumituksen vaivaamalle. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä, jota laitetaan hiuspohjaan asiakkaan niin toivoessa.

Klassinen hieronta

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta lihasjäykkyyksille ja kehon stressin hallintaan.

  • 45 min 50 €
  • 60 min 65 €
  • 90 min 95 €
50 min 59,00 €

Suolaista ja makeaa käsihoito

Hoidata kätesi kauniiksi ihoa kirkastavassa ja pehmentävässä käsihoidossa, jonka hoitotuotteissa on kotimaisten marjojen voimaa. Hoitoon kuuluu kynsien siistiminen ja muotoilu sekä käsien ihon sokeri-suolakuorinta. Lisäksi voit valita käsihieronnan tai kynsien lakkauksen.

50 min 65 €

Virkistävä jalkahoito

Virkeät jalat, virkeä keho! Hoitokokonaisuus sisältää jalkojen rentouttavan lämpimän kylvyn, kynsien siistimisen ja muotoilun, kovettumien hoitamisen sekä jalkahieronnan. Lisämaksu kynsien lakkauksesta 12,00 €.

60 min 75,00 €

Urheilijan jalkahoito

Urheilijan jalat joutuvat koville lenkkareissa, nappiksissa, luistimissa, piikkareissa tai pyöräilykengissä. Hoito sisältää rentouttavan lämpimän jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien hoidon, kynsien leikkuun ja siistimisen sekä hoitovoiteen ja pitkän hieronnan. Tervetuloa antamaan jaloillesi rentouttava, virkistävä ja elvyttävä hoitohetki! Ne ovat sen ansainneet.

Sokeroinnit /vahaukset

  • Ylähuuli tai leuka 15 min 20,00 €
  • Ylähuuli ja leuka 30 min 30,00 €
  • Sääret tai reidet 30 min 35,00 €
  • Sääret ja reidet 60 min 60,00 €
  • Bikinialue tai kainalot 20 min 25,00 €
  • Käsivarret 30 min 35,00 €
50 min 59,00

Jalkahoito

Lämmin, rentouttava ja pehmentävä jalkakylpy
Kuorinta
Kovettumien hoito
Kynsien leikkaus ja siistiminen
Hoitovoide
Jalkahieronta

60 min 85,00 €

Kasvohoito

Kosmetologin tekemä ihoanalyysi ja hoitotarpeen arviointi.

Kosmetologi suunnittelee hoidon kokonaisuuden ihon tarpeen perusteella.

Hoito voi sisältää kaikki tai tarpeen ja toiveen mukaan joitain näistä käsittelyistä: alkupuhdistuksen, kuorinnan, hoitolaitteilla tehtävän puhdistuksen tai vaikkapa tehokkaan timanttikuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, tehovoiteet ja kasvojen tai niskan alueen rentouttavan kevyen hieronnan.

90 min 110,00 €

Kartanon komistus

Alkupuhdistus, timanttikuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, ihon tarpeen mukaisen tehoaineen imeytys ultraäänilaitteella, niska-hartiaseudun rentouttava hieronta, päänahan hieronta, käsien kuorinta, kynsien siistiminen ja käsien hoitovoide.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Lisätietoja ja ajanvaraus 09 887 191

Hyvä tietää

Saavuttehan hyvissä ajoin ennen hoidon alkamisajankohtaa hotellin vastaanoton aulatilaan, myöhästyessänne hoitoaikanne lyhentää hoidon kestoa. Hoitoaikaa varatessanne, mainitkaa jos teillä on jokin sairaus, allergia, lääkitys tai olette raskaana niiden voidessa estää hoidon toteutumisen.

Varattu aika on mahdollista peruuttaa 24h ennen varauksen alkua veloituksetta. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 21.00 ja su 7.30 - 12.00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti