Juhlat tai kokous, se onnistuu turvallisesti Backbyn kartanolla

Meiltä löytyy yli kymmenen erillistä kokous-, juhla- ja ravintolatilaa, joista voimme valita osallistuvien henkilöiden lukumäärän mukaan juuri teille sopivan tilan.

Tilaisuudet pyritään järjestämään siten, että kohtaamiset eri ryhmien välillä ovat mahdollisimman vähäisiä. Esimerkiksi kokousvieraat lounastavat erikseen merkityissä pöydissä erillään muista ryhmistä ja kokouskahvit ovat kokoustiloissa.

Suosittelemme kaikille asiakkaille että ruokailuihin tullaan puhtain käsin ja käsidesiä käyttäen sekä huolehditaan turvaväleistä. Yskitään tai aivastetaan hihaan ja jos olet oireinen tai sairastunut – jäät kotiin lepäämään.

Hotellin ja ravintolan vastaanottotiskeille on asennettu pleksit suojaamaan sekä asiakkaita että henkilökuntaamme.
Olemme tehostaneet kaikkien tilojemme siivousta ja huolehdimme entistäkin tarkemmin puhtaudesta ja hygieniasta. Lisädesinfiointeja suoritetaan päivittäin yleisten tilojen lisäksi mm. ovenkahvoihin ja maksupäätteisiin.

Kaikissa yleisissä tiloissa on saatavilla käsidesiä. Kokous-, liikunta-, ja juhlatiloissa on käsidesiä sekä desinfioivaa spraytä käytössänne.
Toimimme suunnitelmallisesti ja tehtyjen toimintaohjeiden mukaan mikäli tartuntatilanne tai sairastuminen ilmenee Backbyn tiloissa.

Näillä tehostetuilla toimilla haluamme varmistaa asiakkaidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista jotta nyt ja tulevaisuudessa voitte vierailla meillä Backbyssä luottavaisin mielin.

Lisätietoja myyntipalvelusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 887 19 252

 

 

 

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-la klo 7.30 – 21.00, su klo 7:30 - 12:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti