Pikkujoulut Backbyn kartanolla

Juhlakauden makoisimmat pikkujoulut Backbyn kartanolla!

Oletko suunnittelemassa firman pikkujouluja henkilökunnan kanssa tai ystävien kesken? 
Backbyn Kartanon monipuoliset tilat tarjoavat parhaat puitteet pikkujoulun viettoon. Tunnelmaa luo upea luonto Kartanon ympärillä ja myös ulkoaktiviteetit on mahdollista yhdistää juhlaohjelmaan.

Keittiömestarin loihtimat menut kruunaavat juhlan herkullisimman osuuden.

Katso lisää

Talven iloja ulkona

Tule mukaan opastetulle liukulumikenkäretkelle.
Kutsu ystäväsi tai työtoverisi metsähiihto-seikkailulle Bodomjärven ja Nuuksion kansallispuiston alueelle.
Opastettu kierros sisältää sukset, KAR 147 cm tai XCD 160, teleskooppisauvat, kuuma juoma puolivälissä ja energiapatukka matkan tehostamiseksi.
Retket alkavat ja päättyvät Vanhalta Saunalta Backbyn Kartanolla. Retkiä tehdään helmi- ja maaliskuussa verkkokaupassa lueteltuina päivinä ja aikoina sekä sääolosuhteiden salliessa.

Osallistuminen, opastus, varusteet, retkieväs, 65 €/hlö
Varaukset; https://breakaway.cc/collections/skinbased-ski-rentals- tours

Gravel Primavera by Breakaway cc - 14.5.2022

Tule mukaan juhlimaan Suomen Gravel-kauden avausta. Vaihtoehtoiset 75 km ja 110 km reitit Nuuksio - Kirkkonummi - Fiskarsin alueella, lähtö ja maali Espoossa, Backbyn Kartanolla. GPS-reittikuvaus lähetetään n. viikko ennen tapahtumaa.
Tapahtuman ilmoittautuminen sisältää yhden huoltoalueen reitillä, suihkut ja saunan sekä buffet ruokailun ajon jälkeen. Aamiainen tarjolla lisähintaan halukkaille. Vuokrapyöriä ja GPS-laitteita saatavilla. Rajoitettu 150 osallistujaa.

Early bird -hinta 31.3. saakka €45,- - 1.4. alkaen € 60,-.
Tämä tapahtuma sisältää covid-19- palautustakuun siltä varalta, että se peruuntuu viranomaisten pandemiamääräysten vuoksi.

Ei kata yksittäisiä (osallistujien) mitätöintejä (yksittäisiä rekisteröintejä ei palauteta).

Liukulumikenkäilyä Espoossa

Breakaway CC x Backby -kartano goes winter!

Backbyn toimipisteemme tarjoaa talvella Skinbased -suksia/liukulumikenkiä lumisi- in metsävaellusretkiin ja myös ohjattuja metsäsvaellusretkiä oheisohjelmineen ja tarjoiluineen.
Yhteistyömme Backbyn kartanon kanssa on alkanut kesällä 2021.

Bodom- järvellä , Espoossa, n. 20 km Helsingin keskustasta sijaitseva Backby on on portti Nuuksion kansallispuistoon ja sen lähialueille, upeisiin kansallispuistomaisemiin.
Kartanossa on ravintola, majoitus, kokoustilat, uima-allas, sauna ja hierontatilat. Kaikki on paikallaan unohtumatonta talviaktiviteettiviikonloppua tai vaikkapa työkokouspäivää ajatellen.

Breakaway cc tarjoaa Skinbased -suksia ja varusteita paikan päällä. Oikeat varusteet voit varata online-varaustyökalumme kautta valitsemalla "Backby Kartano" sijainnin pudotusvalikosta sivuilla www.breakaway.cc.

Backby - kartano on täydellinen paikka työpajoille ja tiimitapaamisille yhdistettynä ulkoiluun tai tutustumiseen liukulumikenkäilyyn Skinbased -suksilla.

Breakaway cc tarjoaa all-in räätälöityjä päiviä. Suunnittelemme retken ja ohjelman toiveidenne mukaisesti ja ottaen huomioon ajajien mahdolliset erilaiset taustat .
Kysy tarjous, ota yhteyttä; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • 1
  • 2

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: ma-su klo 7.30 – 21.00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti