Koronapassi Backbyssä

Viranomaismääräysten mukaisesti sunnuntaista 28.11.2021 alkaen otamme käyttöömme koronapassin. Koronatodistus tarkastetaan saapumisen yhteydessä, ja se on voimassa koko aukioloaikanamme.
Koronatodistus vaaditaan kaikilta 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailta.

Suomessa koronapassina toimii EU:n koronatodistus, joka on saatavilla Omakannasta. EU:n koronatodistukseen sisältyy kolme todistusta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.

Koronatodistus luetaan sovelluksella, joka ei kerää tai tallenna todistusten tietoja eikä sillä pysty näkemään terveystietojasi. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan vain punainen väri. Koronatodistuksen lukemisen yhteydessä tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Alle 18-vuotiaat voivat todistaa henkilöllisyytensä koronapassin käytön yhteydessä esimerkiksi Kela-kortilla tai vanhempien antamalla luotettavalla vakuutuksella iästä.

Pyöräile Backbyn maisemissa

Backbyn Kartano sijaitsee hienojen ja monipuolisten pyöräilyreittien välittömässä läheisyydessä. Kartanolta aukeaa hienot reitit, ajatpa millaisella pyörällä tahansa. Nuuksion Kansallispuisto tarjoaa uskomattomia elämyksiä maastopyörille ja gravel- pyörille ja kauniit asfalttitiet mahdollistavat maantiepyöräilyn kauniilla ja hyväkuntoisilla teillä.

Uutuutena yhteistyökumppanimme www.breakaway.cc (linkki) tarjoaman palvelun kautta huippulaadukkaat gravel- pyörät ja pääset laajentamaan pyöräilykokemustasi lähialueen hienoilla hiekkateillä.

Vastaanotosta on mahdollista vuokrata yksivaihteisia fatbike pyöriä tai lainata Backbyn ’mummokonkelia’.

Backbyn kartanolla on myös huoltopiste jossa saat tehtyä pienet korjaukset ja säädöt pyörällesi sekä pyörän pesu mahdollisuus.

Backbyn Kartanolle olet tervetullut myös omalla pyörällä!

Järjestämme myös räätälöityjä pyöräilytapahtumia - kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09-88719252.

Jalkapalloleirit Backbyssä!

Backbyn Kartanolla upea uusi mahdollisuus järjestää jalkapalloleirejä yhteistyössä Pirttimäen ulkoilualueen jalkapallokenttää hyödyntäen.

Tarjoamme juniorijoukkueille loistavat puitteet harjoitella aidolla nurmikentällä huhtikuusta 2021 alkaen.
Mahdollisuus myös päiväleireihin, kysy vapaita ajankohtia!

Pyydä tarjous yhden tai kahden yön leiristä Backbyn Kartanolla

Yhteydenotot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
09 88719252

Katso lisää

Juhlat tai kokous, se onnistuu turvallisesti Backbyn kartanolla

Meiltä löytyy yli kymmenen erillistä kokous-, juhla- ja ravintolatilaa, joista voimme valita osallistuvien henkilöiden lukumäärän mukaan juuri teille sopivan tilan.

Tilaisuudet pyritään järjestämään siten, että kohtaamiset eri ryhmien välillä ovat mahdollisimman vähäisiä. Esimerkiksi kokousvieraat lounastavat erikseen merkityissä pöydissä erillään muista ryhmistä ja kokouskahvit ovat kokoustiloissa.

Suosittelemme kaikille asiakkaille että ruokailuihin tullaan puhtain käsin ja käsidesiä käyttäen sekä huolehditaan turvaväleistä. Yskitään tai aivastetaan hihaan ja jos olet oireinen tai sairastunut – jäät kotiin lepäämään.

Hotellin ja ravintolan vastaanottotiskeille on asennettu pleksit suojaamaan sekä asiakkaita että henkilökuntaamme.
Olemme tehostaneet kaikkien tilojemme siivousta ja huolehdimme entistäkin tarkemmin puhtaudesta ja hygieniasta. Lisädesinfiointeja suoritetaan päivittäin yleisten tilojen lisäksi mm. ovenkahvoihin ja maksupäätteisiin.

Kaikissa yleisissä tiloissa on saatavilla käsidesiä. Kokous-, liikunta-, ja juhlatiloissa on käsidesiä sekä desinfioivaa spraytä käytössänne.
Toimimme suunnitelmallisesti ja tehtyjen toimintaohjeiden mukaan mikäli tartuntatilanne tai sairastuminen ilmenee Backbyn tiloissa.

Näillä tehostetuilla toimilla haluamme varmistaa asiakkaidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista jotta nyt ja tulevaisuudessa voitte vierailla meillä Backbyssä luottavaisin mielin.

Lisätietoja myyntipalvelusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 09 887 19 252

 

 

 

Tiedote 1.10.2018

Kaisankodin kiinteistöt ovat 16.8.2018 toteutuneessa kiinteistökaupassa siirtyneet uudelle omistajalle Backby Kalliomaa Oy:lle, joka ottaa kiinteistön hallintaansa 1.10.2018 alkaen.

Lue lisää

  • 1
  • 2

Backby sijaitsee keskellä
kauneinta luontoa Espoossa

Osoite:
Bodomintie 37
02740 Espoo

Tel: +358 (0)9 887 191
Palvelemme: (ma-la klo 7.30 – 21.00 su klo 7.30 – 12.00)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tee huonevaraus

Osta lahjakortti